"Äggmuffins" med feta och tomat

Idag bestämde jag mig slumpartat för att prova på en ny grej. Äggmuffins. Det blev inte ritkigt muffins som jag hade tänkt mig, men det var ett kul sätt att laga till ägg på. Jag mumsade också på grovt bröd och keso till den här lunchen. 
 
 
Ingredienser:
 
2 ägg
1 dl mjölk
tomat (helst minitomater, det blir supergott!)
fetaost
lök
+ vafria kryddor till "äggsmeten"
 
Vispa upp äggen med gaffel och släng i mjölken och ditt val av kryddor. Smörj muffinsplåten och häll i äggsmeten. Skär tomaten i små bitar, fetaosten i minirutor och löken i småsmåsmå delar. Släng i allt förutom fetaosten om du inte vill ha den smält. Skjut in plåten i ugnen och vänta ett tag innan du också tillsätter fetaosten. Servera när du själv tycker det ser bra ut!
 
Enkelt och gott. Dock inte något man fryser ner eller behåller i kylen. 
 
Trackback
RSS 2.0