tea makes me warm

Tog bilden för några månader sedan, men den blev nyredigerad idag.
Kom hem från Nova för ett par timmar sedan. Köpte ett par jeans och ett anteckingsblock till skolan. Tog också en sväng förbi Akademibokhandeln, vilket gjorde att jag fick fem böcker till på mina måste-läsa-dessa-böcker-lista. Men det gör inget, jag älskar ju att läsa! Kokade en kopp te till mig själv och mamma också, en riktig 'värmare' på vintern.

dream away in a land of wonder.


Ni kanske har märkt...

Nu har blogg.se infört sin nya modesatsning "blogg.se stil". Det kommer att vara en del av blogg.se med med ännu mer fokus på shopping, mode och stil. Faktan fick jag från Anna's blogg. Klicka här för att komma till bloggen. En jätteinspirerande blogg! Kolla in den!

red, oh red.

Funderar lite på att färga håret till en röd ton. Demi Lovato (längst upp i högra hörnet), har precis färgat håret rödare, och även Nicole Polizzi (Snooki) har också nyligen färgat håret. Klippte hastigt ihop collaget igår, och blev hyffsat nöjd. Vad tycker ni? Ska håret färgas?

take a deep breath.


vinterland.


Första snöfallet!

how to make a gif
Det snöade för några dagar sen! Och jag är otroligt GLAD! Längtade faktiskt lite efter snön... Det är så lysande och man blir bara så glad av det! Hoppas det håller en vecka till så jag kan göra några magiska bilder i snön.


Ice road.

HEJ!
Nu är jag tillbaka igen! Jag har ingen aning varför jag inte har bloggat, faktiskt... Jag har i alla fall en del grejer som ska upp på bloggen nu. Börjar med att lägga upp några bilder som jag snabbt tog idag.

i'd like a rainbow mustache
JAHA!
Nu har jag fixat en PRAO-plats! Eller två... Det blir en vecka som en snäll gammal dagisfröken, och andra veckan som City Gross assistent. Julia och jag fixade allt direkt efter skolan och stekte några smarriga pannkakor efteråt. Det är riktigt mysigt att äta pannkakor när det är mörkt, faktiskt. Prova det! Egenligen vill vi PRAO:a på Naked Juice Bar, Espresso House eller H&M, men vi ändrade oss och tyckte att det ändå kunde vara ganska kul på City Gross. Varför inte?
Nu ska jag plugga. Ha en underbar dag!

fredagen den trettonde...

Det känns inte som det. Alltså som fredagen den trettonde. Det har varit en jättekul och inspirerande dag, vilket är så bra för jag brukar helt ärligt ligga risigt till på fredagen den trettonde. Jag har precis kommit hem från ännu en sväng till Coop och en myskväll hos Hanna. Fast det är riktigt kallt! Längtar så efter vinterlandskap... KAN SNÖN KOMMA SNART?
Nu ligger jag och vämer upp mig själv under täcket. Snart blir det kvällsläsning. Magnifique!

...


Härligt.

En liten bild jag tog för någon dag sedan.
För en gångs skull känns det faktiskt ganska roligt att vara tillbaka i skolan. Det var ju första dagen idag på hela vårterminen! Roligt att få träffa alla klasskamrater igen! Jag tror den här terminen blir jättebra, eftersom jag har vant mig mer vid åttan och dessutom ska vi på PRAO! Det känns ortoligt kul för att jag gillade det så mycket förra gången vi var på PRAO. Dock varade det bara i två dagar...  Härligt.Live your life


Jump high, reach the sky.

crop image

Bakom kulisserna - Inlägget "Love grows"


Love grows.

Godagens! Idag har jag varit ute i kylan och fotat lite på åkern. Men det var så fruktansvärt kallt, att vi snart gick in och värmde oss med en kopp varm choklad och uppvärmda lussebullar.
Jag kommer lägga upp fler bilder från idag, bl.a. close-up bilder och "Bakom Kulisserna" bilder. One moment. Jag hade inte heller å mycket lust att redigera bilder noggrant, men det här blev ändå rätt så bra!

Videoblogg - En sväng till Coop

Här kommer en liten videoblogg från gårdagens besök på Coop. Finfint!


I hate goodbye's

Nu har pappa lämnat Sverige och åker till Kina nu. Det är alltid jobbigt att ta farväl av någon, men man måste se det från den ljusa sidan. Det var ju jätteroligt att pappa kom hem till jul och nyår och att jag fick åka till Kina! Det ska jag vara glad över! Nu är det bara två och en halv månader kvar tills han kommer hem igen utna att flytta tillbaka igen... tror vi. Eller så blir det att jag flyttar med honom till hösten, men det är inte bestämt än.
Jag har just redigerat en video från igår när Julia, Michelle och jag var och handlade en sväng på Coop. Nu håller den på att exporteras. Den kommer förmodligen läggas upp idag, om inte videofy.me hackar igen. Det brukar den alltid göra. Jaja, ska hitta på något med farmor nu så länge den exporteras och laddas upp på videofy.me. Vi ses!


En bild från igår!

En fråga, ett svar

Jag fick en fråga på Facebook som lyder såhär:
"Har du fotat alla bilder själv som är med designen?"

Och mitt svar..;
Ja, alla bilder som ni kan se i designen, har jag fotat. Både i headern och menyraden. I headern är de två första tagna i Kina och de andra två är tagna hemma hos mormor i Ungern. I menyraden finns det bilder från Sverige, Kina, Egypten och Ungern.
Someday Necklace

Det här halsbandshänget kommer från Justin Bieber's parfym "Someday by Justin Bieber" som var en av mina fina julklappar. Jag blev helt förälskad i det där det hängde som jag krokade fast den i en vanlig halsbandskedja.
Jag vet att min blogg ser lite grå oc trist ut nu, men såklart kommer det ju massa färgglada bilder också! Fast jag älskar ju svartvita bilder...

Ny livstilsblogg!

Hej!
Välkomna till min nya blogg! Jag är super-entusiastisk för det här och har en massa planer som ska genomföras! Jag hoppas att ni kommer tycka om min blogg och hur jag skriver.
Det är fritt fram att kommentera såklart, och jag lovar att kika in på er blogg och svara på eventuell fråga, antingen i ett inlägg eller på era bloggar.
Ja, det var väll allt tills nu. Hoppas ni får en underbar natt med söta drömmar!
Här får ni en ganska random bild så länge!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0