Födelsedag. ❤

Idag är det min dag. Och min dag har varit en underbar dag! Det känns helt otroligt skönt att fylla år. När jag var mindre längtade jag mest efter min födelsedag på grund av alla presenter som skulle öppnas, men nu... Nu vill jag bara bli äldre! Och dessutom blir jag påminnd hur mycket mina allra bästa vänner betyder för mig. Synd att det inte fanns fler sådana här dag på året.Dagen började vid halv sju-tiden då mamma väckte mig med presenter, frukost och en massiv semla. Jag har alltid fått semlor till frukost på min födelsedag, varje år.Sedan knackade fina Julia på dörren med en superfin och GOD kladdkaka och ett kort! Så glad jag blev!


Efter skolan, där vännerna sjöng för mig i matsalen och jag fick himla många kramar och "Grattis Hanna!", gick jag hem. Men länge fick jag inte sitta ensam. Snart stod några av mina fina vänner i hallen med en tårta och sjöng för mig! Det blev tårt-ätning i vardagsrummet och en massa prat.Tack för den här dagen. Jag blir så otroligt glad när jag blir påminnd om att människor omkring mig bryr sig om mig. Verkligen. Det betyder mycket för mig och jag ska tänka tillbaka på den här dagen när jag känner mig nere.

Ett leende för mig är inte längre bara ett ansiktsuttryck. Och ett "Jag älskar dig" betyder mycket mer än vad det gjorde föut. Om jag ska vara ärlig så har jag mått riktigt dåligt den sista tiden. Jag tar inte så gärna upp det här på bloggen nu, men kanske senare. Men som tur är finns det personer som jag älskar som får mig att inse att jag faktiskt har något att uppskatta i livet. VARJE liten bra sak som händer mig mår jag bra av. Även de absolut minsta, ett "Hej!" eller ett leende gör mig glad.

Det känns bra att få skriva av sig lite. Bara sådär. Utan att läsa igenom allt.Underbara kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Och slutligen, din komentar:

Trackback
RSS 2.0